Om Mors Strikkeværksted

Jeg elsker at strikke. Til mine børn, børnebørn, venners børn og børnenes venner, til kolleger og den store familie. Mange års erfaring gør, at jeg ved, hvad børn kan lide at have på – og hvad vigtigere er: hvad de IKKE kan lide.

Derfor strikker jeg altid ud fra de tre B’er: Blødt, behageligt og bevægelsesfrihed. Det dur ikke at strikke en fin trøje, hvis barnet ikke kan lide at have den på, fordi trøjen kradser eller er for varm. Pasformen skal være i orden. Jeg bruger derfor kun kvalitetsgarn, og jeg sælger kun tøj, som mine børn eller børnebørn selv har haft stor glæde af.

Navnet ”Mors Strikkeværksted” opstod for tre år siden, da flere af mine børnebørns dagplejemødre ville høre, hvor strikketøjet kom fra. Herefter fik jeg fremstillet et mærke, som jeg nu syr i tøjet.  

Selv er jeg 61 år og bor i Tørring ved Vejle. Og selvom jeg har tre børn og syv børnebørn, får jeg alligevel strikket mere, end de kan nå at bruge. Derfor håber jeg, I vil tage godt imod denne side. Ønsker du en model i en anden farve, så send mig en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Mange hilsner fra
Rigmor