Materialer

Alpaca uld

100 % alpaca uld, der er eksklusivt kvalitetsgarn. Fibrene er ubehandlede, og garnet har ikke været udsat for en kemisk behandling før farvningen af garnet. Alpaca uld er et let materiale, som ikke kradser, men som tværtimod føles åndbart og blødt mod huden. Materialer fremstillet i alpaca uld bør håndvaskes.

 

Blødt bomuldsgarn

100 % bomuld, som ligesom ulden er et naturprodukt. Det er blødt og mindre varmt end for eksempel alpaca uld og eskimo uld. Materialer fremstillet i bomuldsgarn kan maskinvaskes.

 

Muskat

100% egyptisk mercericeret bomuld, det fineste langfibret bomuld der findes. har en fin glans og god formstabilitet. Kan finvaskes og tørres fladt.

 

Eskimo uld

100 % eskimo uld. Ligesom alpaca ulden er fibrene ubehandlede og har ikke været udsat for en kemisk behandling før farvning. Garnet er ekstra tykt, blødt og vamset, og det kradser ikke. Materialer fremstillet i eskimo uld bør håndvaskes.

 

Easy Care

100% ren ny Virgin uld

Lækker blødt bomuldsgarn, der kan maskinvaskes

 

Strømpegarn

70 % uld og 30 % polyamid. Uld gør strømperne varme, og polyamid gør dem slidstærke. Strømperne kan maskinvaskes ved 30°

 

Arwetta classic

80 % superwash merino wool, 20 % nylon

Blødt garn, der kan maskinvaskes ved 30°

 

 

Cool wool

Virgil uld, Merrino superfine

Kan maskinvaskes ved 30°

 

 

 

Superwash uld

100 % uld. Garnfibrene er bløde og gør tøjet behageligt at have på. Det kradser ikke. Materialer fremstillet i superwash uld kan maskinvaskes.